Zhvillohen takimet orientuese në kuadër të programit #shkëndija

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit që na u bashkuan në takimet orientuese në qytete të ndryshme të Shqipërisë për interesin dhe dedikimin ndaj programit #Shkëndija dhe dëshirën për të sjellë një ndryshim pozitiv në komunitetet e tyre.

Jemi shumë të lumtur për numrin e madh të aplikimeve që kemi marrë në këtë thirrje të #Shkëndija. Ekipi ynë në Co-PLAN ka nisur menjëherë procesin e vlerësimit dhe përzgjedhjes së nismave fituese.

Faleminderit përsëri për pjesëmarrjen tuaj dhe ju urojmë suksese të gjithë aplikantëve!

Vazhdoni të na ndiqni në rrjetet sociale për mos të humbur asnjë të re nga #shkëndija 2024!

#shkëndija #aktivizëmqytetar #ndryshimepozitive

Scroll to Top