Sashen Rexhepaj

Sashen Rexhepaj ka përfunduar studimet në Logopedi në Universitetin e Mjekësisë Tiranë, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike. Pedagogë në Universiteti publik të Mjekësisë dhe një ndër trajnuesit e parë në fushë e Logopedisë. Drejtues i shoqëtës së parë mbi Logopdinë në Shqipëri. Si doktorantë i Universitetit Clemson, South Carolina, SHBA është bërë pjesë e Olweus Bullying Prevention Program dhe, ndërtoi nismën ‘ Të njohim dhe parandalojmë bullizmin’, zbatuar nga Co-PLAN dhe financuar nga Ambasada Amerikane. Aktualishtë është pedagog pranë Universitetit të Mjeksisë në Tiranë dhe drejton një klinikë private, si pjesë e shoqërisë civile vazhdon punën për të rritur ndërgjegjësimin dhe edukimin rreth bullizmit, nëpërmjet informimit të
publikut dhe sjelljes së disa produkteve si programi i trajnimit kundër bullizmit në shkolla
dhe aplikacionit Yozgoo.

Scroll to Top