Profile të Aktivistëve

Ju njohim me aktivistë pjesëmarrës në programin #shkëndija!

Anxhelina Kano

Psikologe Klinike

Xhulja Facaj

Arkitekte

Xhensila Mirashi

Drejtuese e Organizatës ‘ActThink’

Mirela Mataj

Qytetare e Angazhuar

Riges Beqiri

Themelues i Shoqatës së Natyrës dhe Turizmit

Diana Hila

Aktiviste për të drejtat e kafshëve

Mirjeta Domi

Mësuese e Angazhuar për Promovimin e STEM

Qendra Rinore ARKA

Të Rinj të Angazhuar

Meliha Zyberaj

Artizane

Ana Allkaj

Logopede

Violeta Gjoni

Mësuese e Arsimit Special

Gevio Tabaku

Student/Themelues i Portalistudentor.al

Margret Radovani

Violiniste

Sara Kola

Nxënese e Angazhuar

Klubi i Konservuesve të Rinj Gjirokastër (CYC) 

Mbrojtja e Kalit të Qyqes

Florida Kumanaku

Mësuese dhe Qytetare e Angazhuar

Sashen Rexhepaj

Logoped

Lule Daçi

Mësuese dhe Qytetare e Angazhuar

Edi Truka

Themelues i North Green Association

Dorela Rrumbullaku

Fizioterapiste

Rruzhdi Hymetllari

Jurist dhe Ekspert Mjedisi

Manuela Orhani

Psikologe Klinike

Fatmir Zyberi

Aktivist dhe Qytetar i Angazhuar

Eltjona Doko

Gazetare

Leart Berisha

Student dhe Aktivist

Pranvera Nallbati

Aktiviste

Vera Bregu

Profesioni

Scroll to Top