Margret Radovani


Margret Radovani, një violiniste e talentuar dhe aktiviste që ju bashkua programit #shkëndija me nismën ‘Rritu n’art’, përmes së cilës synohet integrimi i një programi të mirëfilltë muzikor në sistemin shkollor parauniversitar në të gjithë vendin.

Scroll to Top