Lule Daçi

Lule Daçi ka përfunduar studimet në Filozofi dhe Mësuesi për Shkenca Sociale Arsim i Mesëm i Lartē, në Universitetin e Shkencave Sociale, Tiranë.
Tashmë, është në vitin e saj të pestë të punës në degën e mësuesisë në gjimnaz me në qendër fushën shoqërore. Si një mêsuese/qytetare aktive ka kontribuar në nxitje të aktivizmit, në përfshirjen dhe krijime të ideve të ndryshme. Nga këto angazhime, së bashku me të rinjtë krijuan për herë të parë Klubin e Arteve Amare, i cili është përdorur për t’u angazhuar në shumë veprimtari e aktivitete me në fokus zgjidhjen e problematikave të ndryshme në komunitet. Prej vitesh operojmë në projekte të ndryshme, gjithashtu mbështetës dhe pjesëmarrës në veprimtaritë e Bashkisë Bulqizë.
Ajo ka krijuar nismën ” Krijimi i klasës burimore pêr fëmijët me nevoja të veçanta” , zbatuar nga Co-Plan dhe mbështetur financiarisht nga Ambasada Amerikane në Tiranë, në kuadêr të programit Shkëndija.
Aktualisht Znj. Daçi punon si mësuese pranë gjimnazit “Rifat Manjani ” Shupenzë, Bulqizë.

Scroll to Top