Lidhjet njerëzore me kafshët shtëpiake në epoka të ndryshme të jetës sonë

Gjatë gjithë historisë, njerëzit kanë krijuar lidhje të fortë me kafshët, por ndoshta asnjëra nuk është aq e thellë sa lidhjet që ndajmë me kafshët tona shtëpiake. Qoftë një qen besnik, një mace lozonjare apo një zog kurioz, këta shoqërues kafshësh kanë fuqinë të sjellin gëzim, rehati dhe ndjenjën e përkatësisë në jetën tonë. Ky material eksploron lidhjet unike që njerëzit krijojnë me kafshët shtëpiake në mosha të ndryshme, duke theksuar përfitimet dhe rëndësinë e këtyre marrëdhënieve. 

Publikimin e plotë “Lidhjet njerëzore me kafshët shtëpiake në epoka të ndryshme të jetës sonë” nga psikologet Etel Turtulli che Marta Bej mund ta lexoni në këtë link.

Scroll to Top