Leart Berisha

Learti vazhdon studimet në “Gjimnazin Rilindja” në Durrës. Learti është angazhuar për njohjen e historisë së familjeve të vjetra të qytetit, kontributit të tyre dhe është bashkuar me nisma të ndryshme për trashëgiminë kulturore të qytetit. Ai ka hulumtuar në mënyrë të vazhdueshme mbi politikat për zgjidhjen e çështjeve mjedisore në Durrës dhe ka ndërmarrë nismën për vendosjen e çezmave me ujë të pijshëm në ambientet publike të Durrësit përmes Programit #shkëndija. 

Scroll to Top