Erind Metani

Nisma “Jam edhe UNE” ka ne qender te vemendjes femijet e shtresave me te varfera te shoqerise qe kan veshteresi ne perballimin e kushteve me minimale te jeteses,dhe qe shpesh jane viktima te fenomeneve te diskriminimit, bullizmit qofte kjo nga shoqeria e moshatareve por dhe nga instuticione te ndryshme.
Ata perjetojne tallje per menyren sesi ata jan veshur,se nuk kan rroba te reja si shoket e tyre, ata diskriminohen per te fituar ne konkurime te ndryshme per shkake te pamjes se tyre, behen pre e perjetimeve emocionale te forta qe i kthejn ne viktima te Bullizmit.


Do perpiqemi japim raste suksesi lidhur me persona qe vijn nga e njejta shtrese shoqerie por qe sot jan njerez te sukseshem.
Te nderthurim aktivitete sportive,kulturore qe sensibilizojn shoqerin qe te zhdukim hendekun e krijuar midis shoqerive te shtresave te ndryshme.
Sensibilizim i shoqeris me fletushka.
Te gjithe jemi te ndryshem dhe te barabarte ne sjellje ,karakter dhe shoqeri.
Scroll to Top