Eltjona Doko

Eltjona ka përfunduar studimet “Bachelor” dhe më pas “Master Shkencor” për Gazetari dhe Menaxhim Marketingu, pranë Fakultetit të Biznesit, në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës. Në shtator të vitit 2022 ka përfunduar “Masterin Profesional” për Menaxhim dhe Siguri Detare. Që prej vitit 2016 është e angazhuar si pedagoge me kohë të pjesshme në Departamentin e Marketingut, pranë Fakultetit të Biznesit, në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës, ndërsa prej më shumë se një dekadë është pjesë e medias së shkruar dhe audiovizive. Aktualisht është reportere pranë Televizionit A2 CNN dhe punon si zëdhënëse në Portin e Durrësit. Elitjona përgjatë punës së saj mbështet të rinjtë, gratë dhe aktivistët që synojnë të përmirësojnë jetën shoqërore.

Scroll to Top