Anxhelina Kano

Anxhelina Kano Anxhelina Kano, ka kryer studimet bachelor dhe master shkencor për Psikologji Klinike në Fakultetin e Shkencave Sociale në Universitetin e Tiranës. Aktualisht ofron shërbimin psiko-social në fushën e shëndetsisë. Anxhelina është pjesmarrëse në programin #Shkëndija me synimin për të dhënë zë dhe informacion stafit pedagogjik të sistemit parashkollor për mënyrën e menaxhimit të […]

Anxhelina Kano Read More »

Anxhelina Kano – Nisma për fëmijët me nevoja speciale

Anxhelina Kano ka kryer studimet bachelor dhe master shkencor për Psikologji Klinike në Fakultetin e Shkencave Sociale në Universitetin e Tiranës . Aktualisht ofron shërbimin psiko-social në fushën e shëndetsisë. Ajo është pjesmarrëse në programin Shkëndija me synimin për të dhënë zë dhe informacion stafit pedagogjik të sistemit parashkollor për mënyrën e menaxhimit të situatave

Anxhelina Kano – Nisma për fëmijët me nevoja speciale Read More »

Xhulia Facaj – Nisma për materialet inteligjente

Xhulia Facaj ka përfunduar studimet në Arkitekturë në Universitetin Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës. Profesioniste në fushën e arkitekturës dhe zhvillimit urban prej 5 vitesh në sektorin publik dhe privat, si specialiste në hartimin e projekteve të tipologjive të ndryshme në shkallë mikro me fokus hartimin e koncepteve dhe zgjidhjen arkitektonike, projekteve

Xhulia Facaj – Nisma për materialet inteligjente Read More »

Scroll to Top