Dita Kombëtare Aktivizmit- #nad 2022

Më 21 dhe 22 tetor u bashkuam dhe festuam Ditën Kombëtare të Aktivizmit #nad2022. Për të pestin vit rradhazi, organizata, shoqata, grupe dhe aktivistë individualë që veprojnë në të gjithë territorin shqiptar u bënë pjesë e aktiviteteve të organizuara me këtë rast.Angazhimet dhe reagimet e tyre ndër vite, si një shembull i mirë qytetarie u

Dita Kombëtare Aktivizmit- #nad 2022 Read More »

KINDLE – fillimi i Ditës Kombëtare të Aktivizmit – #nad 2018

KINDLE Advocacy u zbatua nga Co-PLAN me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Tiranë. Projekti trajtoi nevojën që OSHC-të e reja dhe aktivistët e sapodalë të artikulojnë përgjigje të bazuara në prova për të ndikuar në politikëbërjen në çështjet urgjente që lidhen me krijimin e qytetit, demokracinë dhe mjedisin. Projekti synonte të forconte kapacitetet e brendshme

KINDLE – fillimi i Ditës Kombëtare të Aktivizmit – #nad 2018 Read More »

Scroll to Top