Dorela Rrumbullaku

Dorela Rrumbullaku Dorela Rrumbullaku ka përfunduar Studimet për Fizioterapi në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike dhe është liçensuar si fizioterpiste. Ka punuar fizioterapiste vullnetarisht në shoqatën MEDPAK përgjatë viteve 2016- 2018. Gjatë kësaj periudhe ka realizuar vizita në familjet e fëmijëve me aftësi të kufizuara, ka realizuar vlerësime dhe ka ofruar terapi për fëmijët me […]

Dorela Rrumbullaku Read More »

Manuela Orhani

Manuela Orhani Manuela Orhani ka përfunduar studimet në Psikologji klinike në Universitetin e Tiranës Fakultetin e Shkencave Sociale. Profesioniste në fushën e shëndetit mendor prej 5 vitesh në sektorin spitalor privat dhe me pas në sekrorin e Arsimit publik si psikologe shkollë në Shërbimin psiko-social në përkujdesje të nxënësve me AK, nxënësit me probleme në

Manuela Orhani Read More »

Lule Daçi

Lule Daçi Lule Daçi ka përfunduar studimet në Filozofi dhe Mësuesi për Shkenca Sociale Arsim i Mesëm i Lartē, në Universitetin e Shkencave Sociale, Tiranë.Tashmë, është në vitin e saj të pestë të punës në degën e mësuesisë në gjimnaz me në qendër fushën shoqërore. Si një mêsuese/qytetare aktive ka kontribuar në nxitje të aktivizmit,

Lule Daçi Read More »

Violeta Gjoni

Violeta Gjoni Violeta Gjoni është mësuese për fëmijët me nevoja speciale, si dhe aktiviste prej disa vitesh, kryesisht në aktivitete të cilat kanë në fokus integrimin e fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara, dhe nënë në përkujdesje të vazhdueshme të një fëmije me aftësi të kufizuara.Violeta gjithashtu drejton Qendrën Social-Kulturore “Edhe  unë mundem

Violeta Gjoni Read More »

Ana Allkaj

Ana Allkaj 24-vjeçarja Ana Allkaj është shkëndija jonë nga Tirana. Ajo është e licensuar si logopede pranë Universitetit të Mjekësisë, në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike në Tiranë dhe prej dy vitesh ushtron profesionin si logopede dhe terapiste e fëmijëve.  Me nismën e saj, ajo synon integrimin e logopedëve në sistemin arsimor shqiptar, veçanërisht në

Ana Allkaj Read More »

Scroll to Top