Aktivizëm


Një shoqëri aktive
është e shëndetshme

Aktivizëm Mjedisor

Ruajtje, qëndrueshmëri, harmoni

Drejtësi Sociale

Barazi, dhembshuri, drejtësi

Mbështesim Diversitetin

Përfshirje, aksesueshmëri, fuqizim

Aktivistët Tanë

Anxhelina Kano

Psikologe Klinike

Xhulija Facaj

Arkitekte

Diana Hila

Aktiviste për të drejtat e kafshëve

Riges Beqiri

Themelues i Shoqatës së Natyrës dhe Turizmit

Gevio Tabaku

Student/ Student/Themelues i Portalistudentor.al

Ana Allkaj

Logopede

Aktivitete

Mentorët Tanë

Ju njohim me disa nga mentorët tanë, të cilët mbështesin pjesëmarrësit e programit #shkëndija në çdo hap.

erion-vesho
Scroll to Top